Visan säännöt, ehdot ja ohjeet


1 Järjestäjä

NDN-Yhtiö Oy
Helsingintie 1 (PL 57 49401 Hamina)
Y-tunnus: 1511214-4
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomentililuotto.fi

2 Osallistumiskelpoisuus

Visaan voivat osallistua täysi-ikäiset, vakituisesti Suomessa asuvat, luotto- ja oikeustoimikelpoiset henkilöt.

3 Aika

03.02.2017 - 28.02.2017. Visaan osallistuvat kaikki oikein vastanneet. Päättymisajan jälkeen visaan osallistuneita ei oteta kilpailussa huomioon. Voittaja julkistetaan 01.03.2017.

4 Kuinka visaan voi osallistua?

Visaan osallistutaan täyttämällä visalomake ja omat henkilötiedot.

5 Visa on vastikkeeton

Visaan osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

6 Palkinto

2 kpl Nappula kynttilänjalkaa, valkoinen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

7 Palkinnon luovutus

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkistetaan myös  osoitteessa https://suomentililuotto.fi/tulokset  Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen avulla 14 vuorokauden kuluessa, uusi voittaja arvotaan tilalle. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja käyttää sitä tarvittaessa markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnoista.

8 Palkinnot

Järjestäjä ei vastaa millään muotoa siitä, miten palkinnon saaja saamaansa palkintoa käyttää. Järjestäjä ei vastaa vahingoista (välillisistä tai välittömistä) jotka mahdollisesti johtuvat palkinnon käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä.  Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija.

9 Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän rekisteriselosteiden mukaisesti. Tiedot tallennetaan kilpailun järjestäjän asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon.  Järjestäjällä on oikeus käyttää osallistujan tietoja suoramarkkinointiin mukaan lukien sähköinen suoramarkkinointi voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ellei osallistuja sitä kiellä.

10 Säännöt ja niiden muuttuminen

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kotisivuilla osoitteessa: https://suomentililuotto.fi